Poštovani članovi,

 

pozivamo Vas na Godišnju skupštinu Hrvatskog društva gudačkih pedagoga koja će se u suradnji s VI. odsjekom Muzičke akademije u Zagrebu održati 27. studenoga 2021. na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u dvoranama Stančić i Huml u trajanju od 10.00 do 18.00h.

Godišnja skupština HDGP-a  jedinstveni je događaj koji okuplja na jednom mjestu sve gudače na razini cijele Hrvatske, stoga Vas pozivamo da nam se i ove godine pridružite kako bismo ostali u kontaktu, razmjenjivali iskustva i zajednički stjecali nova znanja!

Najavljujemo program i sadržaje bogatije nego do sada, paralelne programe, te Okrugli stol na kojem ćemo moći direktno, mi članovi, prodiskutirati o aktualnim temama. Precizan program će biti objavljen u nadolazećim danima.

Rezervacija mjesta

Kako bismo što uspješnije organizirali ovaj događaj, a u skladu s epidemiološkim mjerama, molimo Vas da rezervirate svoje mjesto na Skupu najkasnije do 27.10.2021. popunjavanjem prijavnice na ovoj poveznici.

Prijavnica za sudjelovanje

Predavanja članova

Također, pozivamo sve članove da svojim predavanjima obogate sadržaj rada naše Udruge. Prijave za predavanja molimo poslati do 27.10.2021. putem ove poveznice. Nakon toga roka, prosudbeno povjerenstvo odabrati će manji broj najrelevantnijih predavanja koja će moći biti uvrštena u raspored ovogodišnje Skupštine. o čemu će predavači biti obaviješteni mailom do 7.11.2021.

Prijavnica za predavanje

Članarina

Podsjećamo kako je godišnja članarina u iznosu od 120kn obvezna za sve članove , a može se uplatiti na:

IBAN HR9523600001101500978

Hrvatsko društvo gudačkih pedagoga

Trg Republike Hrvatske 12

10000 Zagreb

 

Poziv novim članovima

Pozivamo nove članove da nam se pridruže u zajedničkim aktivnostima! Svoje popunjene pristupnice pošaljite putem ove poveznice i postanite aktivni sudionici u obogaćivanju naše zajedniče stvartnosti i kreiranju zajedničke budućnosti.

Pristupnica za nove članove

 

Godišnja skupština HDGP 2021.